Lapsi- ja perhetyö

Kerhotoiminta

Seurakunnan päiväkerhot toteutuvat 3-5-vuotiaiden lasten parissa. Lapsi saa kasvaa seurakunnan yhteydessä niin, että hänen yksilöllisyytensä ja persoonallisuutensa otetaan huomioon. Päiväkerhon tehtävänä on tukea kotien kristillistä kasvatusta. Työn kokonaisuuteen sisältyy yhteistyö vanhempien kanssa. Päiväkerholla on kasvatuksellinen, hoidollinen ja diakoninen tehtävä.

Päiväkerhoja pidetään kerran viikossa kerhotiloissa sekä Länsirannan koululla.

Tärkenä osana työmuodolla on säännölliset perhekerhot ja kirkkomuskarit. Lisäksi työntekijä vierailee säännöllisesti eskari-ryhmien luona sekä pitää arkipyhäkouluhetkiä päiväkodissa.

LAPSI- JA PERHETYÖN TOIMINTAA SYYSKAUDELLA 2020

Maanantaisin päiväkerho Ala-Ollilantiellä klo 9.15-12.00. Tiistaisin päiväkerho Länsirannalla klo 13-15.30. Kysy vapaita paikkoja Marialta: 040 8651 526

Torstaisin perhekerho Ala-Ollilantiellä. Perhekerho avointa toimintaa kaikille perheille, ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lisätietoja lapsi- ja perhetyön toiminnasta saat Maria Stenmanilta 040-8651526. Tapahtumista ilmoitetaan Järviseudun sanomissa, Torstai-lehdessä sekä seurakunnan nettisivuilla.

Tietoa ja kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa:

Facebookissa

• Lappajärven seurakunnan perhekerho/muskari -ryhmä