Lapsi- ja perhetyö

Kerhotoiminta

Seurakunnan päiväkerhot toteutuvat 3-5-vuotiaiden lasten parissa. Lapsi saa kasvaa seurakunnan yhteydessä niin, että hänen yksilöllisyytensä ja persoonallisuutensa otetaan huomioon. Päiväkerhon tehtävänä on tukea kotien kristillistä kasvatusta. Työn kokonaisuuteen sisältyy yhteistyö vanhempien kanssa. Päiväkerholla on kasvatuksellinen, hoidollinen ja diakoninen tehtävä.

Päiväkerhoja pidetään kerran viikossa kerhotiloissa sekä Länsirannan koululla.

Tärkenä osana työmuodolla on säännölliset perhekerhot ja kirkkomuskarit. Lisäksi työntekijä vierailee säännöllisesti eskari-ryhmien luona sekä pitää arkipyhäkouluhetkiä päiväkodissa.

LAPSI- JA PERHETYÖN TOIMINTAA KEVÄTKAUDELLA 2020

Maanantaisin päiväkerho länsirannalla klo 13-15.30. Keskiviikkoisin päiväkerho Ala-Ollilantiellä klo 9-12. Kysy vapaita paikkoja Marialta: 040 8651 526

Torstaisin perhekerho Ala-Ollilantiellä aina parillisina viikkoina. Perhekerho avointa toimintaa kaikille perheille, ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Parittomina viikkoina torstaisin perhemuskari Ala-Ollilantiellä klo 9-11. Kysy vapaita paikkoja Satulta: 040 1840 641

Lisätietoja lapsi- ja perhetyön toiminnasta saat Maria Stenmanilta 040-8651526. Tapahtumista ilmoitetaan Järviseudun sanomissa, Torstai-lehdessä sekä seurakunnan nettisivuilla.

Tietoa ja kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa:

Facebookissa

• Lappajärven seurakunnan perhekerho/muskari -ryhmä