Lähetystyö

Seurakunnassa on vapaaehtoisen lähetyssihteerin tehtävä avoinna! Sinä jolle lähetystyö on tärkeää ja haluat seurakunnassa tehdä työtä sen hyväksi, ota yhteyttä kirkkoherraan tai seurakuntapastoriin!

Lähetystyö on evankeliumin levittämistä niiden keskuuteen, jotka eivät ole kristittyjä. Lähetystyö pyrkii toteuttamaan Jeesuksen Kristuksen antamaa lähetyskäskyä. Lappajärven seurakunta ja sen jäsenet osallistuvat lähetystyöhön järjestämällä seurakunnan piirissä toimintaa työn kannattamiseksi.


Toiminta lähetystyön hyväksi

  • Kodeissa ja seurakuntatalolla toimivat lähetyspiirit
  • Äitien- ja isäinpäivälounaat
  • Lähetystapahtumat sekä arpajaiset ja myyjäiset

Näissä yhteyksissä on vapaaehtoistehtäviä, joiden kautta saadaan asettua kaukaisen lähimmäisen vierelle evankeliumin sanalla ja muulla avulla, mitä hän tarvitsee. Tule mukaan!

Nimikkolähetit ja kummilapsi


Lappajärven seurakunnalla on kaksi nimikkolähettiä ja yksi kummilapsi. Ulla Pendolin (SEKL) tekee seurakuntatyötä Japanissa Koben suurkaupunkialueella HAT-Koben kirkossa Länsi-Japanin Ev.lut. kirkon palveluksessa. Ullan työstä voi lukea osoitteesta http://ullanuutiset.blogspot.com/ .

Anna-Liisa ja Paavo Markkula (SLEY) ovat lähetystyössä Keniassa. Anna-Liisa työskentelee Matongon opettajaseminaarissa neuvonta- ja opetustehtävissä ja kehittää kummilapsitoimintaa. Paavon työnä on taloushallinto ja kummilapsihankkeen kehittäminen. Markkuloiden kuulumisia voi seurata osoitteessa http://matongo-lahetysuutisia.blogspot.fi .

Seurakuntamme kummilapsi (SLS) on etiopialainen Aminat Ahmed Yimer.