Lähetystyö

Lähetystyö on evankeliumin levittämistä niiden keskuuteen, jotka eivät ole kristittyjä. Lähetystyö toteutamme ja elämme todeksi Jeesuksen Kristuksen antamaa kaste- ja lähetyskäskyä. Lappajärven seurakunta ja seurakuntalaiset osallistuvat lähetystyöhön järjestämällä seurakunnan piirissä toimintaa työn tukemiseksi.

Toiminta lähetystyön hyväksi

• Kodeissa ja seurakuntatalolla pidettävät seurat
  • Äitien- ja isänpäivälounaat
  • Lähetystapahtumat sekä arpajaiset ja myyjäiset

Näissä yhteyksissä on vapaaehtoistehtäviä, joiden kautta saadaan asettua kaukaisen lähimmäisen vierelle evankeliumin sanalla ja muulla avulla, mitä hän tarvitsee. Tule mukaan!

Nimikkolähetit ja kummilapsi

Lappajärven seurakunnalla on kolme nimikkolähettiä ja kummilapsi.

Jiska ja Petra Gröhn (SLEY) perheineen ovat Keniassa. Jiska opettaa Matongon luterilaisessa pappisseminaarissa ja on seurakuntatyössä Kisumun kaupungin ympäristössä.

Katri Linnasalo (SLS) on Papua-Uudessa-Guineassa työyhteydessä Wycliffe Raamatunkääntäjien kanssa. Hän kääntää Raamattua nekin kielelle.

Shuhei ja Johanna Yamaguchi (SEKL) perheineen aloittavat Japanin työn kesäkuussa vuonna 2020. Heidän työnsä on tavoittavaa työtä seurakuntien nuoriso- ja kasvatustyössä sekä pienpiireissä.

Seurakuntamme kummilapsi (SLS) on etiopialainen Aminat Ahmed Yimer.

Seurakunta tukee myös Petteri ja Anu Mannermaan työtä Siperiassa, Medialähetys Sanansaattajia ja Kirkon Ulkomaanapua.

Seurakunnassa on vapaaehtoisen lähetyssihteerin tehtävä avoinna! Ota yhteyttä kirkkoherraan tai seurakuntapastoriin.