Varhaisnuorisotyö

• Kerhotoiminta
  • Kymppisynttärit
  • Leirit
  • Retket, puuhapäivät ja muut erilaiset tapahtumat
  • Peli-iltapäivät
  • Lisäksi kouluilla käydään pitämässä aamuhartauksia, järjestetään koululaiskirkkoja sekä siunataan vuosittain koulunsa aloittavat.

Varhaisnuorisotyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Maria Puronaho

Nuorisotyö

Nuorten oma kokoontumispaikka on Hyyrynkuja 17:ssa sijaitseva Hengis. Vuoden 2021 leirit pidetään Alajärven leirikeskuksessa Suvirannassa.

Seurakunnan nuorisotyö tekee yhteistyötä 4H:n, Lappajärven kunnan ja etsivän nuorisotyön kanssa.

Toimintaa nuorille

• Nuortenillat
  • Viikonloppuleirit
  • Retket ja vierailut
  • Peli-iltapäivät

... ja paljon muuta!

Lisätietoa varhaisnuoriso- ja nuorisotyön toiminnasta saat Marialta. Tapahtumista ilmoitetaan seurakunnan nettisivuilla ja seurakunnan fb-sivuilla sekä koulujen ilmoitustauluilla.

Tietoa ja kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa:

- Lappajärven seurakunnan FB-sivut

Instagramissa @hengislappajarvi

- Lisäksi nuorten omat wa-ryhmät

Varhaisnuorisotyön ja nuorisotyön viikkotoiminta syksyllä 2021

Maanantai

Tiistai

Torstai

Perjantai

Lisäksi kerran kuukaudessa opiskelijaillat hengiksellä sekä isoskoulutus yksi ilta kuukaudessa. Muista reissuista ja tapahtumista löydät infoa: www.lappajarvenseurakunta.fi

Tervetuloa mukaan toimintaan!