Varhaisnuorisotyö

• Kerhotoiminta
  • Kymppisynttärit
  • Leirit
  • Retket, puuhapäivät ja muut erilaiset tapahtumat
  • Peli-iltapäivät
  • Varhaisnuorten kuoro Laululinnut

Lisäksi kouluilla käydään pitämässä aamuhartauksia, järjestetään koululaiskirkkoja sekä siunataan vuosittain koulunsa aloittavat.

Varhaisnuorisotyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Maria Stenman

Nuorisotyö

Nuorten oma kokoontumispaikka on Hyyrynkuja 17:ssa sijaitseva Hengis. Vuoden 2020 leirit pidetään Alajärven leirikeskuksessa Suvirannassa.

Seurakunnan nuorisotyö tekee yhteistyötä 4H:n, Lappajärven kunnan ja etsivän nuorisotyön kanssa.

Toimintaa nuorille

• Nuortenillat
  • Viikonloppuleirit
  • Retket ja vierailut
  • Peli-iltapäivät

... ja paljon muuta!

Lisätietoa varhaisnuoriso- ja nuorisotyön toiminnasta saat Marialta. Tapahtumista ilmoitetaan seurakunnan nettisivuilla ja seurakunnan fb-sivuilla sekä koulujen ilmoitustauluilla.

Tietoa ja kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa:

- Lappajärven seurakunnan FB-sivut

Instagramissa @hengislappajarvi

- Lisäksi nuorten omat wa-ryhmät

Varhaisnuorisotyön ja nuorisotyön viikkotoiminta syksyllä 2020

Maanantai

• Teatterikerho klo 14.15-15.15 3-4 –luokkalaisille hengiksellä. Ohjaajana Maria Stenman. Saavu paikalle, ilmoittautuminen kerhossa
  • Sählykerhot ammattikoulun salissa: Klo 15.30-16.30 1-4 –luokkalaisille. Klo 16.30-17.30 5lk ja sitä vanhemmat oppilaat. Mukaan oma maila, pallo ja juomapullo. Ohjaajana Väinö Ala-aho. Saavu paikalle, ilmoittautuminen kerhossa.

Tiistai

• Eskareiden toimintakerho Länsirannalla klo 12-13. Ohjaajana Maria Stenman

Torstai

• Toimintakerho klo 13.00-13.45 eskari - 2 –luokkalaisille kivikoululla. Ohjaajana Maria Stenman. Ilmoittautuminen kerhoon viestillä (myös wa-viesti): 040-8651526
  • Teatterikerho klo 14.15-15.15 5-6 -luokkalaisille hengiksellä. Ohjaajana Maria Stenman. Saavu paikalle, ilmoittautuminen kerhossa.

Perjantai

• iltapäivisin IP-kerho yhteistyössä koulun kanssa Kivikoululla.
  • Nuortenilta klo 19-22 yläkoululaisille ja sitä vanhemmille. Ohjaajana Maria Stenman

Lisäksi kerran kuukaudessa opiskelijaillat hengiksellä sekä isoskoulutus yksi ilta kuukaudessa. Muista reissuista ja tapahtumista löydät infoa: www.lappajarvenseurakunta.fi

Tervetuloa mukaan toimintaan!