Varhaisnuorisotyö

• Kerhotoiminta
  • Kymppisynttärit
  • Leirit
  • Retket, puuhapäivät ja muut erilaiset tapahtumat
  • Peli-iltapäivät
  • Varhaisnuorten kuoro Laululinnut

Lisäksi kouluilla käydään pitämässä aamuhartauksia, järjestetään koululaiskirkkoja sekä siunataan vuosittain koulunsa aloittavat.

Varhaisnuorisotyöstä vastaavat nuorisotyönohjaaja Maria Stenman sekä lapsi- ja perhetyöntekijä Ulla Kontiainen.

Nuorisotyö

Nuorten oma kokoontumispaikka on Hyyrynkuja 17:ssa sijaitseva Hengis. Vuoden 2020 leirit pidetään Alajärven leirikeskuksessa Suvirannassa.

Seurakunnan nuorisotyö tekee yhteistyötä 4H:n, Lappajärven kunnan ja etsivän nuorisotyön kanssa.

Toimintaa nuorille

• Nuortenillat
  • Viikonloppuleirit
  • Retket ja vierailut
  • Peli-iltapäivät

... ja paljon muuta!

Lisätietoa varhaisnuoriso- ja nuorisotyön toiminnasta saat Marialta. Tapahtumista ilmoitetaan seurakunnan nettisivuilla ja seurakunnan fb-sivuilla sekä koulujen ilmoitustauluilla.

Tietoa ja kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa:

- Lappajärven seurakunnan FB-sivut

Instagramissa @hengislappajarvi

- Lisäksi nuorten omat wa-ryhmät

Varhaisnuorisotyön ja nuorisotyön viikkotoiminta syksyllä ja keväällä 2019-2020

Maanantaisin sählykerho 1-4 -luokkalaisille klo 15-16 ja 5-luokkalaisille ja sitä vanhemmille klo 16-17 Jamin salissa.

Keskiviikkoisin tyttöjen kerho klo 15.15-16.15 Hengiksellä.

Keskiviikkoisin Nerf-kerho klo 16-17 Jamin painisalissa

Perjantaisin peli-iltapäivä klo 14-16 Hengiksellä

Perjantaisin nuortenilta klo 19-22 Hengiksellä.

Lisäksi opiskelijaillat kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 17.30-19.30 ja lauantaisin klo 19-21.