Varhaisnuorisotyö

• Kerhotoiminta
  • Kymppisynttärit
  • Leirit
  • Retket, puuhapäivät ja muut erilaiset tapahtumat
  • Peli-iltapäivät
  • Varhaisnuorten kuoro Laululinnut

Lisäksi kouluilla käydään pitämässä aamuhartauksia, järjestetään koululaiskirkkoja sekä siunataan vuosittain koulunsa aloittavat.

Varhaisnuorisotyöstä vastaavat nuorisotyönohjaaja Maria Stenman sekä lapsi- ja perhetyöntekijä Ulla Kontiainen.

Nuorisotyö

Nuorten oma kokoontumispaikka on Hyyrynkuja 17:ssa sijaitseva Hengis. Vuoden 2019 leirit pidetään Alajärven leirikeskuksessa Suvirannassa sekä Torpanmäessä

Seurakunnan nuorisotyö tekee yhteistyötä 4H:n, Lappajärven kunnan ja etsivän nuorisotyön kanssa.

Toimintaa nuorille

• Nuortenillat
  • Viikonloppuleirit
  • Retket ja vierailut
  • Peli-iltapäivät

... ja paljon muuta!

Lisätietoa varhaisnuoriso- ja nuorisotyön toiminnasta saat Marialta. Tapahtumista ilmoitetaan seurakunnan nettisivuilla ja seurakunnan fb-sivuilla sekä koulujen ilmoitustauluilla.

Tietoa ja kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa:

- Lappajärven seurakunnan FB-sivut

Instagramissa @hengislappajarvi

- Lisäksi nuorten omat wa-ryhmät

Varhaisnuorisotyön ja nuorisotyön viikkotoiminta syksyllä ja keväällä 2018-2019

Laululinnut –lapsikuoro to klo 16-16.45 seurakuntatalolla, ohjaajana Satu-kanttori

Peli-iltapäivät 3-6 luokkalaisille ti klo 14.15-15.15 ja pe 14.15-16.15 Hengiksellä (Hyyrynkuja 17)

Teatterikerho 2-4 luokkalaisille ke klo 14.15-15.15 Hengiksellä

Toimintakerho 3-6 luokkalaisille to klo 13.15-14.15 Rantakankaan koululla.

Nuortenilta yläkoululaisille ja sitä vanhemmille pe klo 19-22 Hengiksellä

Tulossa: Yhteinen nuortenilta Vimpelissä 6.4, esiintyjänä taikuri Miika Korkatti, Amazing me -nuorten naisten tapahtuma 12.4, Nuorten reissu Jyväskylään 27.4, Varhaisnuorten Power parkin reissu 4.5.

Toimintaa viikoilla 2-21 (Ei viikolla 9) Lisätietoja Marialta 040-8651526