Varhaisnuorisotyö

• Kerhotoiminta
  • Kymppisynttärit
  • Leirit
  • Retket, puuhapäivät ja muut erilaiset tapahtumat
  • Peli ilta-päivät
  • Varhaisnuorten kuoro Laululinnut
  • Koulukioski yhdessä 4H:n ja Lappajärven kunnan kanssa

Lisäksi kouluilla käydään pitämässä aamuhartauksia, järjestetään koululaiskirkkoja sekä siunataan vuosittain koulunsa aloittavat.

Varhaisnuorisotyöstä vastaavat nuorisotyönohjaaja Maria Stenman sekä lapsi- ja perhetyöntekijä Ulla Kontiainen.

Nuorisotyö

Nuorten oma kokoontumispaikka on Hyyrynkuja 17:ssa sijaitseva Hengis. Loistavat puitteet leireillä luovat puolestaan Kyrönniemen leirikeskus ja legendaarinen Torpanmäki Lappajärven rannalla.

Seurakunnan nuorisotyö tekee yhteistyötä 4H:n, Lappajärven kunnan ja etsivän nuorisotyön kanssa.

Toimintaa nuorille

• Nuortenillat
  • Viikonloppuleirit
  • Retket ja vierailut
  • Peli-iltapäivät

... ja paljon muuta!

Lisätietoa varhaisnuoriso- ja nuorisotyön toiminnasta saat Ullalta ja Marialta. Tapahtumista ilmoitetaan Järviseudun sanomissa, Torstai-lehdessä sekä seurakunnan nettisivuilla.

Tietoa ja kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa:

Facebookissa

• Nuorisotyön FB-sivu Hengis, Lappajärven seurakunnan nuoret