Toimitilat

KIRKKOHERRANVIRASTO (Kärnäntie 11)

• Keskustan liikenneympyrän vieressä, valtion virastotalon 2:ssa kerroksessa.
  • Virasto- ja talouspalvelut
  • Diakonin vastaanotto ilmoitettuna ajankohtana
  • Muu henkilökunta tavattavissa sopimuksen mukaan

SEURAKUNTATALO (Fellmannintie 1)

• Seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Erkko Virkkunen ja se valmistui vuonna 1971.
  • Keittiö on uudistettu keväällä 2000.
  • Seurakuntatalossa on tilaa 200 henkilölle ja salin pöydissä 138 istumapaikkaa.
  • Varaukset ja lisätiedot kirkkoherranvirastosta, tarjoiluista sovittava emännän kanssa.

KYRÖNNIEMEN LEIRIKESKUS (Kyrönniementie 116)

• Kyrönniemen leirikeskus sijaitsee noin 2,5 km päässä keskustasta.
  • Soveltuu mm. leiri-, opetus- ja perhejuhlatilaisuuksiin 80-100 henkilölle.
  • Kysy vuokraamisesta talouspäällikkö Mari Heijarilta p. 0401867301 tai e-mail: mari.heijari(at)evl.fi

Majoitustilana ovat 57 vuodepaikkaa. Huoneet ovat kahden hengen huoneita ja lisäksi kaksi viiden hengen huonetta, joissa on oma suihku. Tilava ruokasali/opiskelutila, jossa on 80 istumapaikkaa sekä laitoskeittiö samassa tasossa. Alakerrassa on opiskelutila 24 henkilölle, tilava sauna, pyykinpesuhuone, kuivaushuone ja varastotiloja. Rannassa on sauna-takkahuonerakennus, jossa pöydät ja tuolit 30 hengelle. Saunoja on kaksi. Vieressä on laaja ruohokenttä, joka sopii erilaisiin harrastuksiin ja ulkoilmatilaisuuksiin. Kentän laidassa on hiljentymispaikkana leirikirkoksi kunnostettu luhtiaitta.

HENGIS (Hyyrynkuja)
  • Nuorisotoiminnan tila